wiiiiii min minecraft bild

Det är alltid någon på jobbet som tar med sig en Metro tack och lov för jag glömmer alltid och det är skönt att slö läsa när man inte är sugen på att läsa ur böckerna man har med sig när det är lugnt och idag fanns det ett par st liggandes. I en av dessa (tror det är från den 7:e juli) så ser jag en liten notis längst ner om att Minecraft har 10miljoner spelare (grattis till Notch för det ^^) och bilden jag ser bredvid texten ser väldigt bekant ut… Det ser ut som en bild jag tagit någon gång i början av mitt Minecraft äventyrande.

Så jag klipper ut notisen och nu när man kommit hem så kollar jag på min bild och visst är det samma 😛 Så jag blir nyfiken och kör en tineye på min bild och hittar att även Aftonbladet använder min bild (enbart aftonbladet på internet, metro verkar bara finnas i pappersformatet)!

Helt meningslöst inlägg detta här men jag tyckte det var lite roligt och min förvåning var total när jag såg den. Och bilden som aftonbladet har lagt upp hos sig dyker upp som nr 30 när man googlar på minecraft och sen väljer bilder. Men nu har man haft det roliga och det är dags för annat.

Och detta var ju precis min tanke när udda lagar som FRA,datalagringen osv. ”Extrem” partier som vill hålla koll på folk. Inte för jag litar mer på någon av standard partierna när de samlar in information bara så där. Och nu är ju inte jag speciellt hemlig på internet med vad jag tycker och tänker men det är liktförbannat det jag delar med mig av frivilligt och inget som någon luskat fram utan min vetskap och utan någon misstanke om brott.

Nu ska det spelas lite sen sova, fler arbetsdagar framför sig har man denna vecka 😐

Andra bloggar om: , ,