What to do

Vad gör man om dagarna när man inte arbetar nu när man inte har nog med pengar till att spela diverse online spel som Eve och inte heller lägga pengar på att gå ut och ta en kall öl? Man försöker njuta av solen när den väl vill visa sig (som idag… fast just nu sitter man och skriver här iof 😛 ), regnar det eller är man för trött för annat så spelar man genom några av alla de spel man samlat på sig genom åren. Just nu springer man genom Dragon Age Origin, ett spel som man inte spelat genom ännu pga kraschande hårddisk och Windows strul. Man tröttnar när man måste spela genom allt igen och inte hittar inspiration till det så det blev uppskjutet till nu när man hittat den igen.

Man har även spel som Mass Effect 2, Sam and Max, Monkey Island spelen som man försöker spela genom samtidigt de där kvällarna inget annat lockar eller precis innan jobbet när man bara vill slöa lite.

Och när man inte har lust med att spela så sitter man fortfarande på IceFilms.info och tittar på diverse dokumentärer eller diverse tv-serier (lol cats!) som inte visas i Sverige ännu. Men nu funderar jag på att sätta mig på balkongen och läsa de böcker jag vann i en tävling på Gameplayer.se förut 🙂 Btw jag valde Star Craft böckerna…

Andra bloggar om: , , ,