Verklighetsflykt

Var ett tag sedan man skrev något, inte haft någon större lust faktiskt. Efter flytten hem så har jag försökt koncentrera mig på studierna men det har ju gått lite sådär men nu har jag iaf gjort klart och lämnat in projektet viket var det som var viktigast. Har lite att ta ikapp där men har fan inte orkat bry mig än…

Utöver lägenhets sök och lite kontakt med bruket för att börja arbeta igen så har jag spenderat mycket tid med att bara nörda med vänner online eller glo på film. Mycket hjärndött spelande med Minecraft har det blivit, startade på en ny karta för att komma in i äventyrs känslan igen. Snart dags för den stora uppdateringen också där vi kommer få ett helvete att besöka ^^ ser framemot det.

Och som sig bör så har man lekt ganska mycket i Eve-online också, ett måste när man vill göra allt annat än det som behövs. Har äntligen kommit igång i 0.0 rymd igen och haft lite stand offs med fi men missat det mesta pew pew för jag har varit upptagen med att flytta mina grejer eller inte spelat när det väl skett :p Men det kommer garanterat.
Passade även på att testa Age of Conan igen för att inte spela sig trött på Eve och mycket har hänt sedan det släppts. Just nu springer man runt som en Necromancer och lär sig spelet igen, gankandet som var ett riktigt jobbigt problem sist jag spelade är nästan obefintligt numera. Hamnat i några fighter men hanterbart och folk är trevliga, men mest är det nog för att servarna inte är lika befolkade ^^ men visst finns det spelare fortfarande.

Men nu börjar det bli dags att ta tag i skiten så man får något gjort. Höra av mig till Radiotjänst vars kundservice är helt omöjlig att få tag på tydligen (iaf för mig) och fortsätta kolla efter lägenhet. Här kan jag iaf inte sitta längre… får bara ont i ryggen. Dags att vända rätt på det jävla dygnet också…

Fucktard of a life

Andra bloggar om: , , , , , ,