Varning för minecraft… studie dödaren

Sitter just nu och är absurt mätt och nästan lite magsmärtor har man efter att ha ätit ute med tjejen och hennes mor, väl värt 🙂 Var ett tag sedan man skrev så jag kände att det var dags. Nu har man fått böckerna iaf så studierna har kommit igång på riktigt och matten den lider man med men det ska fan gå.

Jag tänker kasta ur mig en varning också, för er som studerar och är lätt distraherade så för allt i världen skaffa inte spelet minecraft. För er som inte vet vad det är så dumpas du i en slumpmässigt skapad värld av block. På dagen är allt frid och fröjd och du kan knalla runt och samla ull, sten eller trä osv för att bygga och skapa men på natten så fylls världen av monster som inte vill annat än att se dig dö. Ett sjukt enkelt spel som man blir helt besatt av att bygga i… jag ska spela in en genomgång av mitt första bygge någon gång snart men förvänta er inget för det är mycket halvgjort överallt eftersom jag lämnar mycket ofärdigt för att börja med nästa projekt 😛

Bilderna säger inte så mycket för berget är stort och genomborrat av gångar och det finns även ett slott svävande uppe i luften. Men ska ge er en något mer genomgående genomgång i video format som sagt, men nu ska jag försöka studera även om jag tror jag är för slö just nu för att det ska gå.

Röstat på PP nu iaf så nu hoppas vi att det går vägen även om 4% är svårt som fan att nå…

Andra bloggar om: , , ,

Ett svar på “Varning för minecraft… studie dödaren”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.