Tyska regeringen varnar för IE

Inte är det lätt att vara Microsoft ibland, speciellt inte när det kommer till deras internet explorer. De har tvingats erkänna att det var pga en säkerhetsbrist i deras internet explorer 6 som en attack på google och nu går alltså den Tyska regeringen ut och varnar alla för att använda IE. Grattis till Opera, Mozilla och Google till de extra användare ni kanske får. Jag vet inte varför men har aldrig gillat IE för det har bara strulat för mig så har använt Mozilla Firefox sedan länge och är nöjd med det. Hatar inte Microsoft eller IE men kan ändå inte sluta skratta åt alla bakslag de åkt på den senaste tiden… De försöker iaf 😛 Läs mer på IDG.se

Annars i livet så försöker man studera på och slösar pengar på studie material, fan dessa böcker är dyra. Men det får vara värt det får vara värt, man kanske kan komma någonstans denna gång. Nej jag ska köra på lite mer med matten innan Eve-online servern kommer tillbaka för då ska vi se om vi kan få ut fler av kamraterna ur maskhålet vi fastnat i hehe.

Andra bloggar om: , , ,

2 svar på “Tyska regeringen varnar för IE”

  1. ja det är som sagt inte så lätt för microsoft. Men hur är det med apple. De har ju safari som förinställd webbläsare. Ingen som är sura över det?

    Sedan är det väl skit samma ifall internet explorer är förinstallerat. Det är ju bara att installera en ny. Och sedan ta bort genvägen till ie.

    1. Ja jag har då aldrig brytt mig men det finns ju de som inte inser annat och kör på med deras nu livsfarliga IE 6 😛

      Vem vet kanske när Mac blir mer av dator märke för hemmet så kanske något ger sig på deras monopol också 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.