Två tolvtimmars skift kvar

Om cirka en timma bär det av mot jobbet för ett av två tolvtimmars skift nu i helgen, lite segt men det är det värt eftersom vi får en hel vecka ledigt med jämna mellanrum. Var femte vecka helt enkelt, fina grejer detta där.

Nu har man spelat en otal timmar GTA 4 och det börjar komma någonstans i storyn, ska inte spoila för jag vill inte förstöra för er som inte börjat spela ännu men det är riktigt bra så mycket kan jag säga 😆
Har äntligen lyckats samla på mig en skön hög med bra vapen också så man verkligen kan gå berserk som kan vara så kul när man verkligen inte orkar annat, och med det (för GTA iaf) nya ”ta skydd” systemet så kan man samla på sig rätt bra med offer utan att snuten har en chans. Kontrollerna är inte felfria men det är väldigt mycket enklare än det brukade vara i GTA serien iaf.

Har dock förlagt EVE och WW2 online helt på hyllan tack vare GTA och Metal Gear Online betan vilket är lite dumt eftersom man betalar varje månad, men jag faller nog snart tillbaka i dessa också :happy:

Nej nu ska man förbereda sig för jobbet och trycka i sig lite nudlar i brist på ork och motivation för att laga riktigt mat… :getlost:

Andra bloggar om: , , , , , , , ,