The secret world är äntligen här

Jag har länge längtat efter det här spelet och nu när det äntligen har kommit och man har haft lite tid på sig att spela det och smaka på deras investigation missions (det som har lockat mig mest). Och visst finns det lite problem med spelet det är det inget snack om men på det stora hela känns det riktigt fräsht och kul att spela.

Mycket i spelet är ganska standard med mmo genren men har ofta en lite tvist på sig, vi har standard baren med skills men den är begränsad till sju stycken aktiva och så har man sju stycken passiva att använda och med den enorma delen skills man kan ha så är det riktigt jobbigt att välja vad man ska ha men man kan verkligen variera friskt och det är ganska enkelt att få en build som man gillar att spela (om än inte optimal kanske) när man får koll på hur ens skillshjul fungerar.

Läckert är det också men lite o-optimerat och lite små buggar här och där. Surround har ett störande problem där skärmen hoppar runt så man blir sjösjuk i trånga utrymmen och chatten som varit buggig sedan släpp men inget som gör att man inte kan spela även om jag väntar ivrigt på nya nvida drivrutiner och lite uppdateringar från Funcom så det blir lite smidigare där och det räknar jag med att det blir.

En annan är iaf fast nog för att ha köpt en life time subscription bara så ni vet 😉

Andra bloggar om: , , ,