The secret is out there…

Har inte följt The Secret world för noga men sedan jag första gånge såg detta på FZ så har intresset funnits där. Idag satte jag mig ner och faktiskt gick genom alla de gåtor som Funcom släpper lite då och då för att hypa upp spelet och det är rätt kul att följa och jag har inte blivit mindre intresserad av allt detta. Som den science fiction och fantasy nörd jag är så tänkte jag direkt på shadowrun när jag började läsa på mig mer om spelet och som jag längtade efter en uppföljare när jag var liten, kanske kan detta bli en värdig uppföljare?

Funcom har vanan inne med MMORPG spel med Anarchy Online och Age of Conan och det kommer nog inte skada när dom fortsätter sin utveckling. Förhoppningsvis har dom lärt sig av sina tidigare misstag och gör detta rätt. Det verkar som om dom har fått till något som kan bli en intressant historia med konstpirationer på hög nivå. Något som verkar ha en trolig plats i spelet är något som kallas för ”[wikipop]Teorin om en ihålig jord[/wikipop]”, detta ger Funcom mycket möjligheter på ovan och under jorden miljöer och dom har redan sagt att tid och rum kommer spela roll så varierande miljöer är att räkna med. Man startar i nutiden som ett mjölkbud som får reda på sina riktiga krafter och reser tillbaka i tiden, ja varör inte.

Ni kan kolla upp spelet själva på The Cry Gaia Network eller The secret worlds egna hemsida och forum. Jag vet att jag håller ögonen öppna iaf. Min saknad efter en vettig uppföljare till några av mina finaste retro minnen är stor, för er som klarade av Shadowrun så vet ni att vi vart lovade en uppföljare med orden att vi ses i tvåan… men någon tvåa blev det aldrig.

Andra bloggar om: , , ,