Studier, slöande och pengar

Slö dag idag med studerande i halvfart och random spelande på ps3an eller datorn, har inte orkat spendera någon längre tid med något. Rätt skönt att bara slö spela lite och skita lite i studierna, mattematiken är ganska tråkig att leka med om man ska vara ärlig. Men studera har man gjort och lärt sig läxan att alltid ha en bakup på nätverksstudierna ifall något strular igen så nu tar jag regelbundna bakups på hela WMvares hårddisk filer så man slipper kötta ikapp 8 veckor med studier igen för det var mindre kul…

För alla ”fattiga” studenter som vill tok handla spel som jag så är det svårt att låta bli att gå lös men när spelen kostar runt 500-600 spänn så har man verkligen inte råd men det är då dessa helg reor som sker konstant på diverse internet sidor där man kan köpa och ladda ner spel. Steam brukar ha helt okej reor men denna helg hittade jag GTA 4 för 45kr på Direct2Drive så jag slog till 🙂 Erbjudandet gäller nog söndagen ut iaf så passa på om ni varit sugna på det till PCn, har det iof till ps3an redan men moddar och högre upplösning lockar, försöka leka lite med inspelningsfunktionerna som följer med pc versionen också.

Men nästa svåra hinder att undvika måste bli civilization 5 som är på G och verkar kunna bli något riktigt bra. För det första kommer det kosta för mycket pengar som mycket gör numera men framförallt så skulle det nog ta all tid från studierna som alla tidigare delar i serien gjort. Så man får hålla hårt i plånboken och koncentrera sig på annat 😛 Nej nu ska jag fixa laxen… lev väl folket!

Andra bloggar om: , , , ,