Studier igen

Nu har man fullt upp med studier igen, Svenska B, Matte C och Nätverk B. Fortfarande känns det udda att studera men det ska allt gå. Matten är som alltid dryg men går helt okej än iaf, väntar på min graf ritande räknare. Svenskan är aldrig svår bara tråkig, inte riktigt min grej med litteratur som jag inte väljer själv men man får göra det bästa av det antar jag. Nu har jag även börjat kolla in vad som väntar mig på Nätverk B kursen och det är lite mer än väntat men det ska gå det med 😛

Det jobbigaste verkar bli att hålla reda på IP, Subnät och räkna om rätt till Binära tal så man vet vad som är vad. Kommer bli en övning men klarar jag Nätverk A så ska jag allt klara detta. Hade lite flyt också, såg att det gick att köpa boken genom skolan för 650kr typ men googlade istället på [wikipop]ISBN[/wikipop] numret och hittade den på cdon för 160 kr. Lite billigare haha 😀 Bra det för jag har typ inga cash kvar utan det lilla som finns på kontot är reserverat för räkningar och mat och väntar fortfarande på brevet från CSN om jag får pengar eller inte… me want money!

Just nu sitter jag och läser i mina svenska böcker och trälar mig genom det samtidigt som jag lyssnar på James läsa genom en Mega Man 2 novell 😛 Hur absurt det än låter så funkar det bra haha. Lev väl folket för nu ska jag koncentrera mig på studierna igen, svenska och matte för resten av kvällen är det som gäller.

Andra bloggar om: , , , ,

2 svar på “Studier igen”

  1. Svenska B var ingen höjdare nej. Vissa uppgifter var lite roliga dock, då man fick spekulera lite mer fritt, men just litteratursdelen sög sladdrig sjöpung.

    Svenska C verkar dock jävligt roligt, det var därför konstigt att jag av oförklarlig anledning VALDE BORT det ämnet och istället denna termin valde dit två av mina stora hatämnen – Biologi och Naturkunskap.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.