Star Craft 2 betan igen

Nu när betan igen har öppnat så har man insett hur snabbt man glömmer bort saker. Så nu sitter jag mest och tränar lite multitasking och snabbtangenter mot AIn som äntligen har fått mer svårighetsgrader än super lätt, inte detsamma som att spela mot människor men de har verkligen lyckats bra med de svårighetsgrader jag spelat mot ännu så det lovar gott inför singelplayer kampanjen.

Och nu när Blizzard har backat på att tvinga folk att visa sina riktiga namn på forum så törs man nog behålla sitt battle.net konto, det skulle inte förvåna mig om de låter en välja senare men så länge det är ett val så gör det inget. Och nu kan man även hitta world of worcraft spelare via deras battle.net vilket jag har några vänner/bekanta som gör så det är ju alltid trevligt. Även om chattandet distraherar mig från spelandet i SC2 som är något uppmärksamhetskrävande 😛

Så den 27e Juli är det släppdatum och jag hoppas man har pengar så det räcker till ett köp men det får allt visa sig 😛 Tills dess har man iaf redan laddat ner installern så det går snabbt när man väl köper det digitalt.

Andra bloggar om: , , ,