Sol och mera sol

Ytterligare en dag men riktigt fint väder, kan man be om mer? Tog en kort promenad till stan bara för att glida runt lite och känna sol och helt glömma bort blöt snö 😛 Inget ont om snö men nu har man tröttnat och vill ha en riktigt varm och skön sommar! Dock kommer man jobba bort typ hela sommaren men något ska man allt försöka hitta på, vore inte helt fel med en festival igen. Återstår att se hur ens vänner gör…

Annars idag har man installerat Il2:1946 igen, inte många spel fångar mig så som detta gör. Det har mycket att göra med ett litet historie intresse man har och om man vill lära sig något om maskinerna från WW2 så är det simulator forumen ett bra ställe att vända sig till. Nu förtiden så har jag inte tid att spela simulator spel speciellt mycket för dom tar sin lilla tid, flyga över en hel karta eller glida runt i Ubåt (vilket händer att jag gör i Silent Hunter) över hela hav tar sin lilla tid även om man ökar hastigheten. Men inget går upp mot en lyckad attack på en välbevakad hamn/flygplats eller dylikt i IL2 eller att försöka smyga undan flertalet båtar efter en attack… det är svårt, stimulerande och riktigt spännande. Jag vet att det låter lite nördigt men jag kan inte låta bli att älska det  😉

I ren tristess för att hålla sig vaken natten till idag för att få in natt skiftet så surfade jag runt och glodde på Ghost hunters avsnitt, vissa avsnitt är skit tråkiga men lite intressant att se iaf. Så har ni tråkigt så varför inte, ni kan titta här för att få ett ungefär för vad det är för program.

Ikväll hade jag tänkt att försöka återgå till jobbet också, visst är det skönt att bara ta det lugnt hemma men nu kan man äta och mår helt okej så nu får man ta och jobba in lite pengar igen. Men lev väl folket nu ska jag ut igen, här inne orkar jag inte sitta längre… lev väl och allt detta där.

P.S
Jag vill även tipsa folk som kanske spelar IL2 men inte provat lite av de moddar som finns därute att göra det. Mycket bättre ljud och mer bättre effekter. Jag använder just nu Ultra pack. Värt att prova… dom går snabbt och enkelt att stänga av för er som spelar online ibland. Själv nöjer jag mig med ensam spel.

P.S igen
Jag passade på att fixa en fin liten plugin som visar bilder jag och andra har lagt upp på facebook på mig. Ni kan hitta sidan här och i fältet till höger såklart bland de andra albumen.

Andra bloggar om: , , , , , ,