Snart är det dags…

Snart är det dags att jobba igen, inte hela världen för jag slipper ju gå upp vid fem så då är jag nöjd :biggrin:

Jag började spela IL2:1946 igen på min vista maskin och måste återigen sätta alla knappar vilket funkar lite si och så med min Saitek X52 som har lite dåligt stöd för 64 vista men visst funkar det. Fast jag får verkligen inte musen att funka på den… störande. Och när jag ändå kände simulator nörden i mig så installerade jag Silent Hunter 4 igen och glider nu runt i min Tyska ubåt och jagar Amerikaner runt Stilla havet, det går lite si och så. Men det jag vill ha till Silent Hunter 4 är den goda modden Grey Wolfs… och den är påväg, dock en bra bit ifrån klar men den kommer :w00t:

För inte så länge sedan spelade jag abnormala mängder simulator spel och efter att tittat lite på bilder från Olegs kommande flyg sim Battle of Britain och jag kände då genast hur jag nyfiken drogs till den delen av spel samlingen igen. Och det hjälptes inte när jag tittade på en ny titel som verkar intressant, Ka-50: Blackshark. Verkar sjukt svårt men det är precis så det ska vara, får se om man kanske provar spelet när det kommer en demo.

Titta på deras producers notes videos som ni finner här så kommer ni inse hur avancerad spelet verkligen är, jag blev direkt facinerad iaf. Sådant fastnar jag för :whistle:

Men nu är det dags för annat, lev väl folket!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Ett svar på “Snart är det dags…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.