Segt ibland

Har inte orkat bry mig om att bloggen inte varit nåbar ett tag för jag gör egentligen ingenting med den men fick nått trötthetsryck och fixade skiten (ett plugin som fuckade upp vid uppgraderingen bara). Så varför inte tvinga sig till en uppdatering också.

Sitter på Windows 8 bara för att jag kunde få uppgraderingen för 140kr så varför inte, det finns ju helt klart gott och ont med det nya windows. Ovant är det och den kritiken som Gabe och notch (med mera men dom jag reagerat mest på) och jag får förstå den kritik dom ger om försöken att stänga ner windows för att få mer kontroll antar jag skrämmer lite. Får se hur det slutar där.

Men när man vant sig lite med snabbkommandon så är inte UIn ett problem för mig iaf, startmenyn är borta men det utgör inga gigantiska problem för mig. Det är bara vanan som måste bort men helt klart så får musen röra sig bra mycket mer för att komma åt programmen om man inte bara gör det enkelt för sig genom att trycka win + Q och söka efter vad man nu ska starta och sen enter. Det enda som strular lite för mig än är java och minecraft ironiskt nog men det kommer nog lösa sig med en uppdatering så inte för orolig där.

Ska ju sägas att jag älskar den nya aktivitetshanteraren, ett gigantiskt steg framåt för den! Men man kanske skulle göra något nyttigt istället eftersom jag inte har något vettigt att skriva så tack och hej från mig 😛

Andra bloggar om: , , , ,