Random onödigt och vem vet

Nu sitter jag här och väntar på att få börja jobba igen, skönt att vara någorlunda frisk iaf 🙂

Nu har PS3 fått sitt första blueray spel (alltså inte köpt genom PSN) med troféer, Uncharted: Drake’s Fortune har nu fått en patch. Har inte haft tid att klara spelet pga Metal Gear tog all tid men nu när det är avklarat och man bara leker igenom några varv till så är det kanske dags att börja om i Uncharted, man måste tydligen starta en ny omgång för att få dessa troféer. Allt för att förhindra fusk vilket tydligen är vanligt, vilket som så har ni alla troféer i uncharted här.

I Age of Conan rullar det vidare, uppe i level 32 och har gått från trial till att betala för spelet. Tyckte det var värt lite mer tid än de två veckor man får. Efter att ha lekt runt på komplett.se så har jag fått ihop ett paket för runt tio tusen som verkar värt och kommer kunna driva Age of Conan och många andra spel med Max inställningar och det är något jag ser fram imot :happy:

Lite rast i slaktandet
Lite rast i slaktandet

Nu är det dags att återgå till Star Trek på sexan och sen kanske lite mer slakt i AoC för att sen njuta lite på pappersbruket. Lev väl folket!

Andra bloggar om: , , ,