Henrik Sultan/ februari 2, 2010/ Piratpartiet

Läste precis på Mattias blogg att han nu inte kommer skriva kritiskt om interna problem längre, tycka vad man vill om Mattias och hans kritik men att snacka så mycket skit om en människa så han tystas är tusen gånger så pinsamt för Piratpartiet än en kritisk röst på insidan. Det är med denna kritik vi kan ta oss framåt på ett rättvist sätt när folk får yttra sin oro för vad och hur saker sker.

Det har varit ett spännande år i rollen som den starke inre kritikern i partiet. Det har alltid funnits något missförhållande att kommentera och någon konflikt att försöka reda ut. Och balansgången med vad som inte varit passande att dra upp här på bloggen har tvingat mig till etiska funderingar som känts väldigt utvecklande för mig som person. Men som med så mycket annat så når man tillslut till en gräns där det inte längre är värt det.
Mattias Bjärnemalm

Han kan ha fel han kan ha helt galet fel i sin kritik och kanske uttrycker sig dumt men att han känner sig så pressad att han slutar kritisera är både farligt och pinsamt. Även om han är en dramaqueen han anklagats för så gör det inte saken bättre för en tystad röst är en tystad röst.

Jag hoppas på en bättring…

Andra bloggar om: ,