Panic och Tekken

Imorgon bär det av mot Stockholm för att se Johannas favorit band Panic at the disco och en del traskande runt i stadens många gator. Kommer passande till lönen också så man kanske tar sig en sväng förbi Tv-spelsbörsen medan man ändå är där :happy:

Något mysko har hänt, jag satt mig ner för att fixa Tekken5 som inte gick att spela online för han hela tiden kopplade ner. Så jag satt mig ner och försökte latja med routern men ingen skillnad alls efter omstarter och lite väntan, försökte koppla ps3an direkt in i bredbandet istället för genom en router som nu  men det vart ingen skillnad där heller så jag gav heltenkelt upp i ren tristess och spelade lite Eve istället.

Men nu kommer det udda, när jag sen nästa gång säkert två dagar senare försökte så gick det perfekt? Och det har funkat varenda gång sedan dess?? Varför??? Ingen aning men det skiter jag i, jag är bara glad att det funkar. Så nu har jag fått mängder av spö av folk som inte har något bättre för sig än att lära sig sjukt jobbiga kombinationer som är hemskt jobbiga att blocka sig för och framför allt för folk som jag som bara slö spelar lite då och då :silly:

Det är värt det iaf, skönt att slippa datormotståndarna ibland och bara leta fram dom där riktigt bra spelarna och försöka. Det känns inte lika illa att få spö av rankad nr 300 som nr 925324728 eller dylikt. Nej nu bär det av mot Mikael för lite onyttigt och skitsnack!

Hej svej!

Andra bloggar om: , ,