Oändlighet och handel

I min väntan på den nya burken har jag kollat in diverse dator delar och sidor där man kan beställa och när jag läst runt lite på prisjakt så måste nog Netsuperstore ha det sämsta omdömet någonsin, något att kolla in innan ni kanske beställer därifrån. Tycker denna bild säger allt från prisjakt.

Lite sköna kommentarer om netsuperstor:

Av: M3X5
De må inte vara otrevliga men de är helt värdelösa vad gäller kommunikation med kunden. Första och enda gången jag beställde från dem (kring vår/sommaren 06) gällde det ett chassi och en hårddisk som skulle vara i det så kallade lagret (och ja jag visste att det var ett ”externt” lager) och bara ta max 2-3 arbetsdagar att få. Eftersom jag är van vid att ALLA andra websidor levererar inom sagd tid så antog jag att det skulle även de (och bekräftade detta via telefon). Efter 3 dagar ringde jag igen (jag hade bråttom redan när jag beställde) och frågade varför de inte hade fått in sakerna utan att få ett vettigt svar, men hårddisken hade de iaf i butiken så den kunde jag komma och hämta. Väl i butiken så tar killen 5-6 minuter på sig för att komma fram till att hoppsan hoppsan vi hade visst inte hårddisken i butiken men du kan få den här med 8MB cache (hade beställt en med 16MB) istället för ”den är lika bra”. Då beställde jag från LeviTech istället, och det funka fan så mycket bättre, precis som det alltid gjort med webhallen, datorbutiken, dustin, mycom..itservice var helt okej också..omg, t.o.m ITButikken (när den tiden begav sig) var pålitligare. Visst, priset man betalar reflekterar servicen man får men isåfall borde NetSupar-stores priser ligga kring nollsträcket.

Av luvis:
Har varit i kontakt med Netsuperstore för att ta reda på om jag vågade beställa nått från dem. Jag blev lite rädd av alla dåliga betyg. Så skrev till dem och berättade mitt bekymmer. ”Jag skulle vilja beställa från er men ni har så dåligt rykte, kan man lite på er?” Ungefär så skrev jag. Jag fick ett skrytigt kaxigt svar om att de har haft 54 butiker och att de har hållit på sedan 91 och ”Vi klarar oss, det har vi alltid gjort.” WOW.. Det verkar vara väldigt oseriösa på detta företag. Jag beställde till slut ingenting. Tack för alla omdömen. Fick mig att göra ett klokt val tror jag..

Ja ja nog med bashing och varningar, ett intressant tips istället. Infinity är ett spel som är under konstruktion och vad man än säger om det så har det ambitioner. Snyggt och välvårdat ser det ut. Kolla deras hemsida och deras Moddb sida.

En av många fin fina bilder, kanske är det bara jag som njuter av tanken att kunna glida runt i en helt fri rymd och bara göra vad du vill? Eve är det bästa just nu, men om detta funkar bra med planet interatktion och allt annat dom försöker skapa så kan det nog knuffa ner Eve från den pallen. Men jag tror det blir svårt.

Andra bloggar om: , , , , ,