Nu var helgen slut

Nu är helgen slut, snart dags att röra sig mot jobbet för att arbeta natt skift… alltid kul 😛 Men jag ska inte klaga, nätter har många fördelar. Jag föredrar dem är en natt människa och ogillar att gå upp tidigt. Har inte svårt för att gå upp men jag gillar det bara inte… Kontoret är inte där och kastar om ordrar osv så lite enklare att planera fram och inte speciella provkörningar heller… gott gott… men efter sol kommer regn, för nästa vecka är det dags för förmiddags skift igen.

Var en fin helg, mycket tid med Johanna är alltid trevligt. Fick tid till lite öl dricka med vänner som alltid är gott! Korv fest is the shit :eee: Vart lite mycket öl men det får det vara värt, gillar verkligen den dära goda fina öl smaken man får när man pimplat fint. Och som alltid så dyker youtube upp på fester för att sprida god musik och jag som aldrig varit en fan av rapp fick höra Ill Bills My Uncle och den är bra, riktigt bra.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=xJvGaThnVL4

Får kolla in om han har något mer som är av intresse men denna gillar jag iaf. Men nu ska jag försöka ta mig något att äta, börjar bli hungrig igen kanske värma på lite av pajen som gjordes under helgen…

Andra bloggar om: , , , ,