Nörd fest och Metal Gear online beta

Det var ett bra tag sedan jag och grabbarna hade en riktigt nörd fest med Tv-spel och en massa öl, men nu blev det så. Och med den nya kameran så kan jag ta bilder igen, fast det vart rätt få denna gång men dom som blev okej åkte upp iaf… hela åtta stycken! Se dom i det nya galleriet här.

Annars har jag spelat en heldel Metal Gear Online betan såhär dagenefter och det är riktigt skoj, MGO lider av den något stela kontrollen som faktiskt är i MG serien men man kommer in i det och det funkar. Riktigt skoj att modifiera vapen eller bara slänga ut en massa porr blaskor som spelare blir tvingade att läsa.. haha så sött… sen kryper man fram ur sin låda och knivar ihjäl dom… hehe :devil:

Jag spelade in lite på min nya kamera för er som vill se spelet in action, dålig kvalitet och någon centimeter saknas på toppen av skärmen men jag orkade inte bry mig eller fixa något högre att ställa kameran på så det fick bli så… titta och var avundsjuka om ni inte har tillgång till en ps3a med MGO betan installerad.

[flash http://sultansblogg.se/eget/P4270055.flv]

Andra bloggar om: , , , , , ,