Noooo, försening RO2

Har förköpt två spel denna månad, Skyrim och Red Orchestra 2. Ser sjukt mycket fram emot båda men Skyrim har en bit kvar innan det släpps men RO2 skulle släppas nu den 30:e Augusti… men icke det blir framskjutet 2 veckor till den 13:e September istället.

Tydligen har intresset och förbokningarna av delux utgåvan (som man får ganska billigt om man äger RO1) som ger en tillgång till betan varit så stor att de känner att de behöver lite mer tid på sig för att förbereda sig och jaga buggar sen när den väl startar 😛 Tänker inte klaga på det för jag ser hellre att spelet skjuts upp lite än släpps som en buggig röra som sen bara skrämmer bort folk och irriterar fans av serien (iof inte ens en serien ”än”).

Men nu måste jag verkligen kuta till jobbet innan man blir försenad 😛 Får nöja mig med att hypa upp mig inför spelsläppen som kommer, Red Orchestra, Diablo 2, Oblivion och kanske lite Deus Ex. Så mycket bra spel som kommer så jag fattar inte hur jag ska få tiden att räcka till 😐 Dagens ilandsproblem…

Om ni inte har någon koll på vad Red Orchestra 2 är så titta här 😉

Andra bloggar om: , , ,