Nigeria brev… det är humor det

Alla har vi nog fått ett eller två diverse former av såkallade Nigeria brev i våra skräppost filter. Jag minns att jag sparade mitt första i säkert två år bara för att läsa det om och om igen som ren underhållning, jag tyckte det var ett skönt försök men så absurt :ermm:

Men efter att ha surfat runt i flashback forumet på deras paranormala sektion och läst anden i glaset historier så ville jag läsa något mer roande och hittade en skön länk till någon som faktiskt svarade på ett sådant brev och utgav sig för att vara prästen BicMac. Det finns 64st brev fram och tillbaka som ni kan läsa och det är hysteriskt roligt, för Nigerianen ger sig inte. Trots de absurda påhitt Mr.Mac kör med så fortsätter han att skriva och vid ett tillfälle (har inte läst allt ännu ska sägas så det kanske kommer bättre) så ringer Nigerianen ett nummer och frågar efter Big Mac och naturligtvis så har han fått numret till en MacDonalds restaurang 😆

Hi Mac,

I am not happy the way I was treated today by the call
director of your company. I called and mentioned your
name and she dropped after asking me rigorous
questions. She answered as if she does not know whom I
was asking for. For that reason I decided not to call
again after some other attempts.She said she does’t
have any body like that in her register.

Jag rekommenderar denna läsning om ni har tid över, ni finner länken här. Annars har jag lagt upp lite bilder ifrån igår kvälls grillande, det blev inte många bilder men det får duga. Fan vad varmt och skönt det är numera, älskar det. Mer sommar och mer sol!

Andra bloggar om: , , , , ,