Mer läckage

Mer material från Duke Nukem Forever (eller som någon skrev Duke Nukem wait Forever) har läckt ut och det ser bra ut, lite synd att man inte får chansen att ”kicka as” och kasta ur sig sköna kommentarer i modern grafik. Men klart att jag lever på hoppet att någon ska ta vidare där 3d realms var tvungna att lägga ner.


Ni finner fler bilder på FZ.se och många andra ställen på nätet numera, och om det visas ett stort intresse för detta så kommer garanterat chansen bli större att någon tar tag i saken och ser till att vi får ett politiskt okorrekt Duke Nukem Forever! Men njut av dessa bilder så länge så.

En annan kul grej som pågår just nu är en debatt mellan Eurogamer och Darkfall skaparna/fansen efter en recension där spelet fick 2 av 10. Direkt efter detta kom detta forum inlägg där darkfall skaparna slår tillbaka genom att anklaga recensenten för att inte ha spelat spelet tillräckligt mycket för att kunna ge det en ärlig chans. Men jag bryr mig inte direkt om detta för jag är inte intresserad av spelet men jag älskar att läsa disskutionerna på Eurogamer och Darkfalls forum om denna recension. Sen har vi även detta hysteriskt roliga youtube klipp där en äkta fanboy säger sitt om Eurogamer, ovårdat språk och mindre väl artikulerat skulle man kunna säga men riktigt kul att lyssna på.

Andra bloggar om: , , ,