Matkoma…

Nu sitter man i ett matkoma anfall och har iaf dammsugit hela lägenheten (borde moppa lite och kanske diska men det blir sen :P) och slö surfar just nu. Lyssnar just nu på ett avsnitt av the atheist experience vilket kan vara ganska roande ibland samtidigt som man gör sin dagliga forum runda, det är skrämmande hur många forum man hänger på och hur många diskussioner man har samtidigt. Flashback är nog forumet man är mest aktiv i för där kan man få något från dem alla 😉

Nu är den stora frågan om man ska slöa lite mer framför datorn och kanske spela mer Dragon Age så man äntligen klarar det eller om jag ska sätta mig på balkongen och läsa mina böcker. Dagens I-landsproblem. Blir nog att spela lite mer nu när det äntligen börjar hända lite i spelet, det verkar som det blir en ganska taskig magiker man spelar som 😛 Jag som annars brukar vara mr niceguy i spelen men inte idag, jag offrar alla andras själar och liv bara jag får mer kraft!

När man nu äntligen blir klar med studierna (när det nu än blir :P) så är man sugen på att göra en total ombyggnad av sin dator bara för att, har suttit och lekt lite i Evgas forum och hemsida. Nog för att det man har klarar sig fin fint men det är skoj att bygga även om man suger på det. Två nya grafikkort för lite SLI och helt nya upphottade ram minnen hade inte suttit fel… men jag borde nog börja med att satsa på en extern hårddisk för bakup istället för den externa man använder börjar bli till åren.

Men men det får bli när man har pengar igen, tills dess får man nöja sig med det man har och hoppas att hårddisken håller ett tag till. Lev väl folket och ha en fin helg!

Andra bloggar om: , , , , ,