Lotro och Forum?

Efter att ha krashat mitt forum för ett tag sedan när jag installerade lite mods så fick jag nog när det inte ville läka med mina bakupade filer. Nu har jag installerat om allt helt enkelt och allt som fanns där är borta (inte speciellt mycket men lite blev det ändå). Men det ska vara så…

Har fixat allt så det funkar som det gjorde precis innan allt ballade ur så det är bara att ni reggar igen och kör hårt, jag vet att det är en pain in the ass att regga igen men eftersom jag inte orkade bry mig så fick det bli så.

Har efter att ha spelat lite för mycket eve och ren uttråkning bestämmt mig för att prova Lord of the rings online, böckerna är ju bra och filmerna sevärda så kanske är spelet bättre än wow som jag också provade i en 14 dagars version. Ogillade wow men vem vet kanske är Lotro mycket bättre än så? Gjorde en tråd i forumet där jag ska skriva hur det går när tid ges, spelar ni Lotro så här av er. Alltid kul med vänner, vet inte vilken server jag ska spela på ännu dock men har ni några bra tips så kör hårt!

Dags att återgå till att göra inget, titta på när tjejen spelar pixeljunkie eller fortsätta dösurfa medans spelet tankas (bara 3timmar kvar, tog den segaste servern tydligen). Lev väl folket!

Andra bloggar om: , , , , , ,