Lite mer information…

Äntligen har det börjat komma lite mer information om The Secret World, nu får vi veta de tre sällskapen som finns att tillgå, några bilder på artwork som sker sjukt lockande ut och en ny trailer som är kort men naggande god.

De grupper som finns att välja på är Dragon, Templars, Illuminati välkända namn för de som gillar konspirationer. Kort och gott så är väl skillnaden mellan de tre hur mycket våld dom brukar och hur sneaky de är men det är för tidigt att anta något nu men kollar ni in beskrivningarna på darkdaysarecoming.com och gör testet så får ni veta vilka som passar er bäst och framförallt en chans till en beta nyckel som man inte hade sagt nej till direkt 🙂

Men det som jag glädjer mest åt är att på PAX (Penny Arcade Expo) så kommer det visas en ingame film för första gången och kanske kan man få en fingervisning om vad det är för spel, jag verkligen hoppas att det är bra för jag vill inte ha ett wow i nya kläder bara. Men om man ska titta på Age of Conan så försökte dom iaf och har lite nya ideer och jag hoppas verkligen dom lyckas denna gång.

Jag vill ha min värdiga uppföljare på shadowrun!

Andra bloggar om: ,