Lite blandat idag

Piratebay (PB) åkte ner men kom nu upp med hjälp av Piratpartiet, inte helt överraskande och helt rätt för som det har sagts så många gånger så är PB en sökmotor inget annat. Det går precis lika enkelt att finna torrents med google om man bara försöker i någon sekund. Och att detta fortfarande pågår förstår jag inte, det finns mycket som tyder på att fildelning gynnar marknaden men det är något som trögfattade dinosaurier inte verkar inse eller inte vill inse. Inget nytt under solen i det ämnet iaf…

Jag använde Linux rätt mycket för några år sedan men har nu lagt ner det helt men lusten finns där, det finns så mycket som är bra med det som var roligt att leka med. Och nu verkar det som att Steam kommer släppa en Linux version utöver den Mac version som släppts. Om det är sant så är det lysande nyheter 🙂 Om Nätverksstudierna går bra så kanske man kan leka lite mer igen och fixa en dualboot med Linux och testa Steam där, minns att jag fick det att fungera någorlunda med Wine men det laggade apa så om Steam kan optimera det lite bättre så vore det kanoners! Enda anledningen till att man sitter på Windows är ju just för att jag spelar så mycket och om spel kan ta fart på Linux så är det helt underbart bra!

Jaja det visar sig om det är sant eller inte men nu vill jag bara säga ”Hello Pricks” <-spotify länk! till alla miffon i industrin och lev väl alla ni andra!

_==|
_==| )__) |
)_) )___) ))
)___) )____))_)
_ )____)_____))__)\
\—__|____/|___|___-\\—
^^^^^^^^^\ oo oo oo oo /~~^^^^^^^
~^^^^ ~~~~^^~~~~^^~~^^~~~~~
~~^^ ~^^~ ~^~ ~^ ~^
~^~~ ~~~^^~

COPY & PASTE THIS TO SUPPORT TPB TIL THE END!
Infallsvinkel

Andra bloggar om: , , , ,