Kul med psp

Sitter just nu med den senaste versionen av Dark Alexs custom firmware till pspn min och det är rätt kul faktiskt. Just i denna sekund så styr jag ps3an genom psp och tankar ner en Metal Gear 4 trailer bara för att kunna titta på den i pspn vart jag än i världen är genom internet. Men det bästa av allt är alla spelen som man kan ha på Ps3ans hårddisk och spela över internet, hur kul som helst! Onödigt men kul, här ska sony ha ett plus för en genomtänkt ide. Frågan är när ps3ans spel ska använda psp på något skoj sätt, med all denna teknik måste det finnas något innovativt sätt att använde det på  :silly:

Min tanke skulle vara att man kan utnyttja den något större ps3 hdd för att ha spel på och helt enkelt bara streama dom till pspn, frågan är om psp kan läsa eventuella .iso eller .cso filer över internet eller om dom måste finnas på pspn? Förstå vad skönt det skulle vara om man slapp bära på en massa spel utan att bara rippar dom till ps3an och sen streamar dom som inte får plats på pspn, det skulle vara über…

För er som har en psp och är sugna på att fixa ett custom firmware så rekommenderar jag Alexs sida, PSP hacks, Chippers forum, N00bz. Det är enkelt som tusan att fixa till det, och det blir enklare för varje dag som går. Men nu är det dags att dra sig vidare och kanske leka lite mer med pspn. Tack o hej!  :cheerful:

Andra bloggar om: , , ,