Köpfingret och spel spel spel

Jag har kollat upp lite delar att köpa till datorn och det skulle bli riktigt bra och nu kliar det riktigt mycket i mina köpfingrar :pinch: Risken är att jag köper dessa delar redan imorgon samtidigt som man gör en tripp till systembolaget. Men jag ska försöka hålla mig och spara ett eventuellt inköp nästa vecka istället… Men jag är svag för sådana hära köp lustar jag får :blush:

Och äntligen har Age of Conan kommit igång med sina buddy invites så man får en chans att testa spelet, jag spelar ju redan en massa eve men när lusten infinner sig så vill man allt springa runt i kalsonger och svinga lite svärt mot diverse monster eller andra kalsong springare…

Har även äntligen laddat ner spelet ”I Wanna Be The Guy” som man hört så mycket om, frågan är om ens nerver klarar av spelet :whistle: Men man måste ge dom credit för så mycket tuffa inslag från så många olika spel i ett enda äventyr som verkar vara så sjukt svårt men ändå möjligt. Inte en dålig bedrift. Får återkomma när jag haft tid att testa spelet lite också.

Hittade idag en riktigt kul grej, WP-united. En mod som gör att man kan integrera wordpress bloggen med phpbb forumen. Jag är lite tveksam om det finns stöd för de senaste varianterna men jag ska kolla upp det och förhoppningsvis så går det att fixa, då behöver man bara en inloggning för både sidan och forumet. Och då öppnar sig genast rätt många möjligheter som jag är intresserad av att fixa men mer om det när det visar sig om det går :w00t:

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

2 svar på “Köpfingret och spel spel spel”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.