Jaha, då var vi där igen då med datalagringsdirektivet

I mitt förra inlägg om datalagringsdirektivet fick jag en kommentar om att vänstern var emot datalagringsalternativet (twitter 1 och twitter 2) och jag korrigerade med en liten notis. Läs båda twittringarna så ser ni att de säger NEJ! (med utropstecken).

Jag hoppas det verkligen är som de skriver att Vänstern säger blankt nej (inte bara putsar på den och kommer med en ”finare” utan säga NEJ!) till skiten för då blir man genast mycket gladare
Henrik.S

Och visst var det som jag och så många andra trodde att Vänster skulle gå med på det men med en liten puts på den.

I dag presenterade partierna en gemensam inställning till lagen. MP och V går motvilligt med på att införa det bindande EU-direktivet i svensk lag.
”Eftersom direktivet är beslutat i EU följer det dock av Sveriges förpliktelser som medlemsland att genomföra detta i svensk lagstiftning”, skriver partierna i ett gemensamt uttalande.
Men Socialdemokraterna uppger sig nu vara beredda att acceptera en kortare lagringstid än vad som tidigare har sagts för att gå samarbetspartierna till mötes.
IDG.se

Jaaa men då vart det genast mycket mer integritets skyddande och värt att ha. Blunda och gå vidare direkt till fängelset utan att passera gå. Jag är inte överraskad men lika arg för det. Jag finner inte ord att skriva med ens, det är bara en stor hopplöshet jag känner. Piratpartiet tack för att ni finns… absurt…

Andra bloggar om: , , ,

Ett svar på “Jaha, då var vi där igen då med datalagringsdirektivet”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.