Ingen titel

Har slöat lite för mycket idag, tittat på Arkiv X avsnitt och bara snackat/letat skit över det vida internet i ren orklöshet. Har iof packat lite idag men det är ytterst lite, måste ta tag i det hela och skruv isär databordet och lite sådana grejer också men är på tok för lat. Mest mat kvar att packa ner i lådor och det sista porslinet sedan är det klart, ska bli udda att inte bo i Örebro längre en annan har bott här hela sitt liv så lite ovant kommer det vara. Och att inte jobba längre det kommer kännas ännu konstigare, att inte ha en fast ordentlig inkomst längre. Ska bli intressant att se hur det går att vänja sig av med att kunna handla det man vill ha på en impuls vilket det ofta slutar med att jag gör 😛

Eftersom vi har så väldigt mjuka väggar i denna lägenhet så var jag tvungen att använda 12st skruvar för att hålla uppe en hylla som enbart skulle ha film och spel på sig (och dom fodralen väger inte mycket). Inte ser det vackert ut nu när jag skruvat ner hyllan men inte så illa som jag trodde det skulle vara tack och lov 🙂 Men 12st hål i väggen får vi bjuda på. Ser bättre ut än de xx antal hål vi hade när vi flyttade in hit, mååånga var det.

Jag ska nog försöka lyfta upp mig lite och faktiskt packa det sista… eller så kan jag skjuta lite till på det och kanske spela lite istället. Undrar vad, Eve kanske?

Andra bloggar om: , ,