Ibland är hårt

Vissa spel kan vara riktigt taskiga ibland och Torchlight den lilla Diablo klonen var på ett sådant humör ikväll. Man kan ”Enchanta” (förtrolla?) sina föremål hos en viss person i byn eller hitta diverse relikskrin (?) där detta också kan göras, detta ger vapnet/rustningen/osv. alla möjliga extra egenskaper som bättre skydd mot vissa element, extra mycket liv, magipoäng, extra snabbhet osv osv men idag fick jag lära mig att det även kan göra en sak till som jag inte riktigt räknat med… Detta kunde även medföra att ALLA förtrollningar jag lyckats lägga på kan försvinna.

Och precis detta skedde med min pilbåge, just det som inte fick drabbas 😛 Min karaktär har mycket skada men lite skydd så min pilbåge var det som räddade mig i de flesta lägen, så från att ha en lista med förtrollningar som nästan sträckte sig från toppen av skärmen till botten (se bilden) är nu noll. Surt som tusan men har börjat lägga på nya med de pengar man sparat ihop, FYI så skedde det igen inne i stan så jag har nästan slut på pengar nu och en tunn lista med extra förtrollningar på min båge… det blir tuffare från och med nu men det ska allt gå ändå.

Btw så rekommenderar jag alla att skaffa Torchlight om ni gillar diablo och vill ha något liknande för en billig slant och utan tung story. Lätt spelat och kul 😉

Andra bloggar om: , , ,