Hemsidan, Livet, Semester!

Idag så fick jag ett mail från hemside hosten min one.com att dom har infört en ny funktion där man kan lägga upp fotoalbum och att dom därmed också har gett alla mer utrymmer utan extra kostnad. Så nu har jag hela 3gig istället för 1gig utrymmer att lägga bilder/filmer eller vad jag nu vill ha på hemsidan min. Kan ge goda tillskott till båda mina bloggar eller forumet. Goda nyheter såhär på min andra dag av semestern!

Tittar ut genom fönstret och ser ett strålande fint väder, det stämmer inte in med min ledighets bild. Brukar vara lite mer mulet på min ledighet men jag ska inte vara den som är den och klagar utan njuter av det. Genom att spela tv-spel och dricka öl med vänner när lusten faller in, det är härligt det :biggrin:

Har inte mycket bestämmt för semestern för tjejen jobbar och det är väl lika bra det så man kanske kan spara ihop lite pengar istället (vilket inte kommer ske, garanterat inte).

Imorgon så släpps äntligen ps3ans uppdatering 2.4 och äntligen så får vi ingame meny som är värt namnet och lite trofeer för dom som gillar att jaga dom. Personligen är jag mest intresserad av menyn men kan vara kul att tävla med några vänner och se vem som tar flest i ett spel. Nog för jag inte har tid att spela så mycket som skulle behövas för att besegra någon i en sådan tävling men skam den som ger sig!

Hoppas ni har en super skön sommar och lev väl!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,