Google+

Fick en inbjudan till det där google+ idag, ni vet den där facebook dödaren som det skrivits så mycket om 😛 Och det har några sköna funktioner som gör det riktigt smidigt att dela upp folk i kretsar och hur man ska dela sitt material runt dessa kretsar dock är det ju som folk säger lite tomt där just nu för det är bara invites som gäller fortfarande och sen vette sjutton om folk vill tralla över från facebook när dom nu blivit så bekväma med det.

En annan funktion jag gillar med google+ är deras ”Hangouts” där man kan öppna video/röst chattrum där alla de man tillåter genom att välja kretsar eller öppet kan knalla in och bara snacka på ^^ Inget skype krävs som i facebook men en googlevoice plugin. Sen har de även deras ”Gnistor” som jag inte använt något ännu men det funkar säkert kalas bra 😛

Det passar mig tok bra iaf eftersom jag använder google till det mesta som det är iaf så varför inte som nätverk också? Har invites om någon är intresserad och när det gäller tumblr så lägger jag ner det för det känns så onödigt att göra sig av med denna när man har så mycket här redan och det funkar ju bra.

Andra bloggar om: , , ,

5 svar på “Google+”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.