Firefox mot 4.0

Jag har i en stund av tristess bestämt mig för att prova på Firefoxs beta versioner som tar en mot version 4 som ska släppas i slutet av året om jag förstått det rätt, minefield är dess arbetsnamn.

Nytt utseende med tabbarna på toppen vilket jag föredrar, har en tendens att klicka på ett bokmärke istället för en tabb när de ligger så nära som de annars gör. Hela webbläsaren känns snabbare och har inte haft några större stabilitetsproblem än även när man kör med okompatibla tillägg. Men det är långt kvar innan den ska släppas och tur är väl det, några sidor fungerar inte som de ska, har haft lite strul med java ibland och några saker som inte är färdig skinnade än men ändå glatt överraskad över hur bra den är redan 🙂

Det verkar som de har tagit ideer från många av de underbara tillägg som finns till firefox och gjort egna liknande grejer. Har inte orkat satt mig ner och leta efter fler av de ändringar som finns men jag finner dem snart och kanske skriver en mer utförlig redogörelse när jag hinner, men detta hinner jag inte med nu för nu ska jag titta på fotbollen så ni får leva väl folket!

Andra bloggar om: , ,