Eve online och Hurricane

Har precis fått ihop nog med pengar till ett nytt fint skepp vid namn Hurricane (ett tack till Aspi för en onödig men tacksam donation). Och så har jag äntligen fått nog med standings mot några lvl2 agenter så nu är det dags att kunna tjäna lite riktiga pengar och kanske få isken bra mycket snabbare än förut. Tuffare uppdrag iof men jag borde inte vara så dålig att jag lyckas dö mot datorn. Skulle jag få för mig att PvPa så är det en annan sak, saknar för mycket skills för det… thats crazy :ermm:

Mitt nya älskade skepp

Där har ni skönheten iaf, min nya Battlecruiser. Förhoppningsvis när jag tränat lite mer skills och införskaffat mer bättre grejer så ska jag kunna stå imot det mesta datorn kastar på mig när jag kör lvl 2 uppdrag.

Jag tycker ni ska prova eve gratis i fjorton dagar som det erbjuds, inte tillräckligt med tid för att lära sig men det kan ge en fingervisning om vad som komma skall. Eller inte ens det gör det för spelet är helt otroligt stort och fritt. Ruskigt fint att titta på också. Värt varenda krona jag lägger ut :wub:

Andra bloggar om: , , , , , , , ,