Eu-valet

När det kommer till EU-valet nu den 7:e Juni är jag klyven, jag litar inte alls på de stora partierna även om dom har några bra kandidater som faktiskt verkar stå för mer öppenhet och ärlighet men vi vet att partimakten är stor över enskilda individer. Och nu när EU tar stormsteg mot Lissabonfördraget (om inte Irland röstar nej igen. Då blir det spännande) och det dyker upp sjuka lagar både till höger och vänster som kör över personers integritet och privatliv för de stora pengarnas skull. Men då kommer frågan vad man ska rösta på om man inte väljer en av dessa få personer?

Eftersom de folkvalda har besudlande liten egentlig makt i EU så är joker kortet med Piratpartiet ett ganska bra allternativ, jag är fortfarande lite osäker på många i partiet men för att röra om grytan lite och faktiskt kanske få till en liten förändring. Visst har dom lite snålt med ämnen att dra upp men det dom tar upp gör dom bra, åtminstone kan dom hålla disskutionen igång på allvar när det kommer till teledatalagringen (som faktiskt läckt till Wikileaks) och Ipred v.2 och framtida lagar som garanterat kommer. Detta får inte glömmas bort och ignoreras av politiker som så många andra obekväma ämnen gör ibland. Rekommenderar som vanligt HAX när det kommer till dessa ämnen för mer info.

Jag vill att alla sitter och kollar in frågor och framförallt svar på youtube kanalen Euvalet. Bli intresserade och rösta, nu är vi fast i en överstatlig oöverskådlig makt som vi måste göra något åt. Försök påverka iaf, skriv till politikerna där nere och vädra era åsikter. Personligen anser jag att vi måste ut ur EU för att ens ha en teoretisk chans att faktiskt kunna ha något som kallas för en demokrati, som det ser ut just nu så är EU för långt gånget. Politiker föraktet som finns överallt idag är där av en anledning, det handlar INTE om avundsjuka på deras fin fina löner enbart.

Vill bara länka ett video svar från Christian Engström från Pirat Partiet om den lobby verksamhet som finns i EU, lobby verksamhet är något som alltid kommer finnas och inga fel i det men att allt ska vara så hemligt? Varför? Finns det anledning till att det är hemligt? Den som lever kommer troligen inte heller få veta.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,