E3 bevakning?

*Uppdaterat 16:e Juli 10:13*

Nintendo kör med sitt egna race, små kul party grejer och små gimmik spel som inte verkade speciellt roliga. Inga nya stora titlar vad jag såg (missade början tyvärr) och de man fick se av spelen var lite… tarvligt faktiskt. Det enda som verkade vara riktigt skoj och unikt för Nintendo var Animal Crossing till Wii (En trailer), antar att det är väldigt få av er som spelade det till Gamecube men det är inte mer än en massa gulliga djur som lever i en egen värld med en 24timmars klocka och det bara är super gulligt hela tiden. Men man kan inte låta bli att vara borta i fyra månader för att sen få se alla chockade miner när man kommer tillbaka :lol:
Annars verkar det vara som man får fortsätta roa sig med de gamla klassikerna (och det är inte dåligt det ;) ) och kanske även SimCity Creator.
Nu såhär i efter Nintendos presskonferens så hittar jag detta väldigt oldschool platformsspelet Wario Land! Och det ser riktigt skoj ut faktiskt, sådant gillar jag. Enkelt och snyggt, det behöver inte vara så mycket mer jämt ;)

Det som oroade mig är Microsoft presskonferens, där berättade dom bla om deras nya utseende och media funktioner som inte intresserar mig för mycket men även att Final Fantasy XII kommer till 360, Extra material till Fallout 3 som enbart blir till 360 och naturligtvis Gears of War 2. Och så en favorit till mig som var det enda spelet som jag gillade till första Krysslådan nämligen Fabel 2 som också enbart är en 360 produkt. Och med rykten (som troligen inte är sanna men ändå) om att Metal Gear 4 kommer till 360 också! så ser det ruskigt mörkt ut för sony… Och sedan tidigare vet vi ju att även GTA4 kommer få extra material till 360…

Efter att ha sett Sonys presentation så känns det som att dom har läget under kontroll, till och med planerat så fint att det ska släppas en uppdatering till store idag då man kan ladda ner filmer m.m. Men dessa intresserar mig inte speciellt mycket och det släpps endast i USA just nu, Europa får vänta som vanligt. Utan det är spelen och Sony har några ess i ärmen trots allt. Visst hade dom kunnat behålla Final Fantasy m.m. men dom kör mycket med PSP vilket Microsoft inte har en möjlighet att erbjuda och jag tror det är ett ganska smart drag när Xboxen köpt till sig så mycket extra material. Home ser ut att bli riktigt bra när det nu släpps och det bästa av allt… gratis. Och en titel dom lär behålla själva är det äntligen stundande God of War 3 som vi alla visste skulle komma! Och en helt ny titel vid namn MAG som ska vara ett stort multiplayer skjutar spel med hela 256spelare online samtidigt. Ett action packat spel vid namn inFamous visades också, fast jag börjar bli trött nu och orkar inte länka en massa till spel och dylikt utan ni får gott ta er till ign.com eller andra sidor och kolla själva, men det kommer mera iaf 8-)

Forum tråden som uppdateras med mer nyheter och länkar.

Andra bloggar om: , , , , , ,