Detta ni ser nu är mest en lite nödlösni…

Detta ni ser nu är mest en lite nödlösning för eventuella framtidsplaner jag har, har egentligen mest sidan för jag tycker det är avkopplande att försöka koda om theman och plugins som detta thema som kallas för P2. Svårt att redigera det var det också :p

Hur som helst så är gallerierna borta från sidan just nu, vette tusan om dom kommer upp men när jag blir uttråkad så varför inte? Vart lite jobbigt med så många bilder för dom åt upp mitt PHP minne som inte är det största men hotellet är billigt så det får man leva med.

Snart är det lön (äntligen) och helg som man tyvärr jobbar sig genom men det är det värt för jag har fått lite flyt för och får en ledig vecka nästa vecka. Om man inte jobbar över mer än man redan har förstås.

Ha det fint folket, jag har annat att göra. Sova…

Andra bloggar om: ,

6 svar på “Detta ni ser nu är mest en lite nödlösni…”

  1. du får sätta upp en egen server eller typ köpa en vps (virtuell private server) De kör jag med och kostar ca 75 kr/mån patrikweb.net.

    Räcker mycket väl till blogg och bildgalleri. de enda negativa är väl att man har 5 gb utrymme.

    Föresten, härligt med replaysytemet 🙂

  2. Du menar väl 500mb med utrymme inte gig :p Allt för snålt för mig, men har funderat på en egen server någon gång. Inte orkat fixa en burk att ha som server ännu… men när jag väl flyttat till Uppsala efter sommaren så kanske kanske.

    Gillar också replysystemet, smidigt som attan 🙂

  3. http://servage.net/ – 750 gig utrymme, 7500 gig trafik/månad, en domän. 69kr/månad… Har läst både positiva och negativa omdömen dock. Jag funderar på att skaffa konto där ändå.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.