Dags för Dominion 1.1

Nu är Eve fortfarande nere (klockan är i skrivandets stund 12:20) vilket det varit sedan ee… tio om jag inte minns fel 😛 Lite trist för jag klarar verkligen av att räkna matte just nu så jag ville spendera lite tid med eve istället men icke. Skit samma jag får ta mig i kragen och faktiskt göra lite mer matte istället. Men det var inte därför jag satt mig ner och pillade på detta inlägg (eller ja, egentligen har jag ingen anledning utan är bara uttråkad och undviker matten ett litet tag till) utan fick mig ett gott skratt av release noten:

Voice fonts have now been added to EVE Voice. This new feature will allow you to alter your voice during chat to increase or lower pitch or to change from male to female voices. This is certainly not going to be abused in any way.
Från deras release note

Detta är en funktion man ska leka med de dagar man är uttråkad, som idag alltså 😛 Shit det kommer inte bli en massa matte räknad idag inte. Det är dags att tvina fram en voice chatt i corpet hehe

*Uppdaterat*
Och nu har det blivit förseningar på uppstarten också. I vanliga fall är allt igång vid 13:00 ungefär men nu verkar det luta åt 15 🙁 Suck, får bli lite fler andragradsekvationer till då… (fel tolkat av mig för det verkar vara runt 16 som servern kommer upp igen. Yeay ^^)

Andra bloggar om: ,