Dagen efter

Har varit en bra helg, mat och öl med skiftlaget i fredags för att vinka av Leif som tar pension, bara att gratulera och hoppas han får det fint. Det vart även lite utgång efter maten och mer dricka. Sen började man tidigt igår, hade inga planer inför dagen men det vart att man gick upp vid två och åt och sen hem och drack mer öl fram till sena kvällen. Först lite sitta hemma och softa framför Street fighter 4 och Tekken och sen mer utgång… dyrt blev det. Kontot ekar av tomhet :p Men det är det värt.

Nu sitter jag och tittar på Sverige Ryssland (just i detta nu blev det 4-3) och bara softar, kanske skulle ta en promenad i det helt otrolige fina vädret ute. Mer sådant tack!

Jag vill även tipsa om telekompaketet som kan komma att stänga av folk från internet utan någon som helst rättsligprövning och utan chans till överklagan m.m. Jag rekommenderar er att goggla på telekompaketet och läsa den information som finns sen tar ni er till telekompaketet.se och mailar eller ringer parlamentarikerna. Jag ska sätta mig ner i detta nu och plita på ett mail för min telefon skills är inte vad dom borde vara, ogillar att prata i telefoner… varför vet jag inte men så är det 😛

Lev väl folket iaf!

Andra bloggar om: , , , , , ,