Bara tack vare internet

Jag spenderade lite tid internet när jag tröttnade på att studera och jag säger bara på internet finner man allt det udda/roliga/intressanta som en kommer över var dag. Enbart! Och detta är precis varför jag älskar internet som det är. Jag har nu kört denna ”spännande” youtube video i bakgrunden bara för sången (vet inte varför men den får mig att skratta iaf), ett intressant arbete bakom dansen iaf.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=gmqLVgmdt1g

Dust the rug I say, samtidigt som denna går i bakgrunden kan ni läsa om bredband och latency och varför (passade eftersom jag studerar nätverk just nu, så inte helt offtrack från mina studier) m.m, eller varför inte lyssna på absurda katoliker. Tydligen är det bara ”1.5% – 5%” av utövande präster som sysslar med sexuellt utnyttjande av små barn. Notera bara… jag dör av chock att dom ens säger en sådan sak. Systemfel någonstans i den föreningen är det garanterat och varför göra något åt det när det bara är. Skrämmande är det.

Annat som skrämmer mig är att det fortfarande är aktuellt med [wikipop language=”sv”]Tony Blair[/wikipop] som president över EU om Irland röstar ja. Jag personligen vägrar acceptera en sådan ”människa” som ansikte utåt för någon slags organisation jag är med i, även om det bara handlat om te etikett eller något som han säkert är bra på. Men vad har vi och säga till om det, nej just det ja… inget alls eftersom det är icke folkvalda som bestämmer det. Gott med demokrati 🙂

Google har många bollar i luften och i deras Google böcker bibliotek kan du nu läsa Life tidningar, riktigt intressant att bläddra i dessa. Sådan skillnad det är på nu och då. Men nu måste jag återgå till mitt studerande, för mycket tid går åt till annat just nu. Men ha en fin dag folk!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,