Armed Assault 2 A.C.E 2

Efter att ha lagt Armed Assault 2 på hyllan ett bra tag så tog jag tag i det igen nu när A.C.E 2 (Advanced Combat Environment) har släppts i beta version. Är det något som gör det Armed Assault serien värd att spela så är det den gigantiska modding scenen som finns och de gör verkligen ett helt sjukt bra jobb. A.C.E är en klassiker som gjorde Armed Assault till ett värt online alternativ och nu med beta släppet så passade jag på att testa det online nu på morgonen och det är precis så roligt som man minns det. Hoppade in på en A.C.E server som körde Dominion vilket alltid varit en favorit, ett lag mot en helt karta. Steg för steg ska man ta över städer och försvara dessa mot motanfall m.m. Gick ganska dåligt denna gång men kul hade jag för det.

Efter att ha tagit över en stad så kom ett meddelande om att ett motanfall var på g så vi bunkrade ner och väntade, två stridsvagnar och ett antal soldater stormar staden väldigt fort. Jag som är en maskingevärs soldat sprutar kulor mot de kullar där jag skymtar rörelser och bara njuter av spårljusen i mina [wikipop language=”sv” search=”Bildförstärkare”]bildförstärkare[/wikipop]. Men helt plötsligt så dyker det upp något väldigt nära utanför mitt fönster och jag på reflex sprutar kulor mot detta vilket visar sig vara en vän vid namn Nick. Oooops. Jag ber om ursäkt i chatten och bestämmer mig för att försöka dra honom i säkerhet så någon kan återuppliva honom eftersom jag redan har använt min utrustning för detta. Slänger upp honom på axlarna och börjar sakta bära honom mot huset där jag gömt mig när en T-72 dyker upp! Turen jag har med mig just nu är helt absurd men hans kulspruta missar mig och jag lyckas dra mig till säkerhet med Nick och slänger av mig honom i ett rum längre bak i säkerhet. Slänger upp min maskingevär i ett fönster och letar offer medan en [wikipop language=”sv” search=”Sjukvårdsman”]sjukvårdare[/wikipop] rör sig mot oss.

Det hela slutar väl, Nick överlever och vi håller staden. En [wikipop search=”MH-6 Little Bird”]little bird[/wikipop] landar i stan och tar oss mot nästa mål.

Arma2NGlittlebirdflight

Men nu ska jag göra annat istället, ha det fint folket!

Andra bloggar om: , , ,