Alliansen och ansvar

Jag kunde inte låta bli att fnittra lite när man läste om alliansens valplattform, det ska vara focus på ansvar och återhållsamhet i ekonomin. Det rimmar lite illa med hela karolinska affären där det censureras friskt om vad pengarna går till.

Vem beställde detta sanslösa kontrollsystem för att stänga till truten på folkvalda? Visst finns det också ett politiskt ansvar för detta. Under det hemliga sammanträdet underströk landstingsdirektören att vad sekretessen omfattar är i mångt och mycket landstingsfullmäktige som beslutar om. I voteringen röstade partierna efter partilinjerna: Borgare: ja till ”censurpappret”. Oppositionen nej. Jag får således inte skriva något om detta. Min utväg blir att, som i tidigare inlägg, citera andra. Detta kan inte ens ett censurbeslut i landstinget förhindra.
Peter Andersson (s)

Och tänker vi tillbaka på de helt absurda utförsäljningarna till underpris så undrar man egentligen vad de tänker när de säger återhållsamhet. Alliansen är för mig så absurt att jag blir alldeles snurrig, att de fått sitta dessa fyra år och ligger så bra till i diverse mätningar är något jag inte kan förstå. Men men det ska vara så i landet lagom galet sådär, jag rekommenderar alliansfritt Sverige för mer samlade dumheter.

Nu måste jag plugga igen, ville bara skriva av mig lite. Skratta lite för mig själv och bara undra hur det har gått till…

Andra bloggar om: , ,